Pentueet

 

 Kennel Tesoromio pitää sisällään kolme metsästyslinjaista spinonea sekä yhden petit bassetin. Kasvatustoimintamme on harrastuspohjaista, koiriemme sekä elämän tilanteemme mukaan toteutuvaa. 

Kasvatustoiminnassa tarvitaan tarkkaa harkintaa, omien koirien tutkiskelua, hyviä yhdistelmiä sekä onnea ja onnistumista. Kennelimme tavoitteena on terve, hyväluonteinen ja rotumääritelmän mukainen metsästyskoira. 

Kasvatamme pennut huolella ja tarkkuudella, jotta perusta elämälle olisi mahdollisimman hyvä. Pennut saavat kasvaa ja kehittyä sisällä omassa pentuhuoneessa emon huolenpidossa. Pennut tottuvat elämisen ääniin ja  kodintunnelmaan heti kun korvat kuulevat ja silmät aukenevat. 

Jokainen pentu saa hellää hoitoa ja huolenpitoa. Kasvatuksessa huomioimme pentujen yksilölliset tarpeet ja kohtelemme jokaista pentua omana yksilönä huomioiden pennun luonteenpiirteet. Pentujen kanssa vietetään aikaa ja ne totutetaan käsittelyihin jo pienestä pitäen.

Emo saa hoitaa pentuja siihen asti kun katsoo itse tarpeelliseksi. Emon antama rakkaus ja rajat ovat perusta pennun kehitykselle.

Ulkoilemassa käydään viikkojen kartuttua ja sään salliessa. Pihaan pennuille kesäisin perustetaan pentuaitaus päiväunitelttoineen. Talvisin sitten piipahdetaan pihalla tarpeiden verran.

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisenä tai erillisen sopimuksen mukaan. Pennut madotettuna, sirutetaan  ja eläinlääkäritarkastetaan. 

Matkaevääksi mukaan annamme pentupaketin. Paketti sisältää kasvatuskodin tunnelmaa uuteen kotiin (unipeittoa tai tyynyä ), kasvatusoppaan, hoito/ruokinta-ohjeet sekä koulutusvinkkejä. Mukaan tulee myös jotain muuta mukavaa yllätystä. 

Tarjoamme kasvattiemme omistajille koiran elinikäisen tuen, koulutustukea ja turkinhuolto-ohjeistusta. Lisäksi järjestämme yhteisiä tapaamisia/metsästysreissuja halukkaille kasvattikoirakoillemme. Tapaamiset ovat olleet mukavia ja antoisia ja mikä tärkeintä tätä kautta saamme olla mukana seuraamassa kasvattiemme elämän taivalta.

Pentue 2014

Yhdistelmä Menodoratesoro/ Fragola Venti Vesusius -> 6 urosta

Pentue 2008

Yhsitelmä Fragola Jemina Tesoro/ Sharpshot Cu roi -> 4 narttua ja 5 poikaa